čtvrtek 18. dubna 2013

Dovolená s kontaktními čočkami

Každý z Vás jistě jezdí na dovolenou. Pro usnadnění a větší pohodlí při Vaší cestě je dobré používat kontaktní čočky. Ty jsou ideální pro cestování letadlem, autem, autobusem, vlakem. Vaše cesta tak tedy proběhne pohodlněji a bez sebemenších překážek.

Pokud tedy zvolíte cestu tím nejpohodlnějším prostředkem, za které je považováno letadlo, tak je dobré sebou nosit malé množství očních kapek a jiných tekutin, do kterých si můžete vždy Vaše kontaktní čočky odložit. Malé množství Vám nebude činit žádné potíže. Co se týká většího objemu kontaktních kapek, tak je možné je uložit do zavazadla, které musí být před vstupem do letadla odbaveno v odbavovací hale. Poté Vás čeká příjemný, a co se týká kontaktních čoček i pohodlný let.

Image courtesy of  graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

Pokud plánujete jet na dovolenou, je dobré přibalit si sebou na cestu i další pár kontaktních čoček, kdyby došlo k poškození původních kontaktních čoček. Vzduch při cestování může být často velice suchý a je dobré si pro případ vzít i kapky určené pro zvlhčení kontaktních čoček. Doporučujeme si vzít pouze cestovní roztok a obal na čočky, který se Vám bez problémů vleze do příručního zavazadla.


Image courtesy of  graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

Při letu je prostředí se zvýšeným tlakem v kabinách, tohle prostředí může způsobit mírnou netěsnost některých lahviček a obalů na čočky. Pokud nechcete, aby se Vám roztok vylil v tašce, vložte obal na čočky a roztok do sáčku se zdrhovacím uzávěrem. Pokud budete mít při cestování jakékoliv potíží s očima, zavolejte okamžitě svému očnímu specialistovi.

Kontaktní čočky online - http://eshop.fokusoptik.cz/kontaktni-cocky/

Žádné komentáře:

Okomentovat